Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

So´pure teether very soft, pururengasSophie la girafe luonnonkumista valmistettu pehmeä pururengas- luonnonmukainen lievitys hampaiden syntymisen oireisiin, kuten kutinaan ja kipuun - 100% luonnonkumia - kemikaaliton - ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä - maalattu ruoasta saatavilla värigpigmenteillä - erittäin pehmeä pururengas on ihanteellinen heti, kun vauvalle tulee hampaita - erittäin miellyttävä arkoja ikeniä vasten

Sophie la girafe -tuotteet ovat vauvojen rakastamia 100 % luonnonmukaisia leluja ja turvallinen lahja jo vastasyntyneellekin. Sophie on todellinen luomulelu ja aktivoi myös vauvan kaikkia aisteja 3kk iästä alkaen. Sophie la Girafe -tuotteiden vanhin malli, Original, jo yli 50 v. valmistettu klassikkolelu, jolla pikkuinen leikkii mielellään myös vauvaiän jälkeen.

Hinta:16.95 €

Suosittelemme myös

Sophie the giraffe Gift box, original

kirahvi_ja_lapsi.jpg&width=140&height=250
Sophie la girafe on vauvojen rakastama klassikkolelu. 100% luonnonmukainen lelu ja turvallinen lahja jo vastasyntyneelle. Sophie on todellinen luomulelu ja aktivoi myös vauvan kaikkia aisteja 3kk iästä alkaen. Suloinen Sophie vinkaisee iloisesti, kun puristat sitä. Sen pitkät, joustavat jalat ovat pieneen..
Hinta: 18.00 €24.90 €

Soft toy to chew Gnon in gift box

SLG-Gnon.png&width=140&height=250
100 % luonnomukainen purulelu vauvalle • Sophien paras ystävä • luonnonkumia ja maalattu käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla • Ei ftalaatteja tai muita kemikaaleja • Miellyttävän tuntuinen ja helposti tartuttava • Vauvaa hauskuttava vinkuääni • Rauhoittaa hampaiden..
Hinta: 5.00 €15.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »