Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sophie the giraffe Gift box, originalSophie la girafe on vauvojen rakastama klassikkolelu. 100% luonnonmukainen lelu ja turvallinen lahja jo vastasyntyneelle. Sophie on todellinen luomulelu ja aktivoi myös vauvan kaikkia aisteja 3kk iästä alkaen. Suloinen Sophie vinkaisee iloisesti, kun puristat sitä. Sen pitkät, joustavat jalat ovat pieneen suuhun juuri sopivat lievittämään hampaiden puhkeamisen aiheuttamia ikäviä tuntemuksia.
Hinta:18.00 €24.90 €

Suosittelemme myös

So´pure teether very soft, pururengas

sophie-la-girafe-so-pure-teether-purulelu.jpg&width=140&height=250
Sophie la girafe luonnonkumista valmistettu pehmeä pururengas- luonnonmukainen lievitys hampaiden syntymisen oireisiin, kuten kutinaan ja kipuun - 100% luonnonkumia - kemikaaliton - ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä - maalattu ruoasta saatavilla värigpigmenteillä - erittäin pehmeä pururengas on..
Hinta: 16.95 €

Roly Sophie the Giraffe

roly_poly_zirafa_sophie.jpg&width=140&height=250
Roly-Poly Sophie heilurilelu helisee vienosti heiluessaan puolelta toiselle. Saa vauvan iloisena tavoittelemaan nauravaa kirahvia.
Sophie la girafe -tuotteet ovat vauvojen rakastamia 100 % luonnonmukaisia leluja ja turvallinen lahja jo vastasyntyneellekin. Sophie on todellinen luomulelu ja aktivoi myös..
Hinta: 26.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »