Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

GT Pinottavat kupitMotoriikkalelu. Kuusi, herttaisen hempeää pinottavaa kuppia, paljon mahdollisuuksia kylpyyn ja leikkiin. Kupeissa on pohjassa numerot niiden opettelemiseen ja jokaisen kupin sisältö mahtuu kaksi kertaa edellisen koon kuppiin eli opit hahmottamaan määrää. Ensimmäinen kierrätettävä leluni!

Green Toys -lelut

on valmistettu jämäkästä kierrätysmuovista, joka kestää hyvin myös ulkoleikeissä. Muovi syntyy kierrätetyistä maitopulloista, jotka ensin pestään, jauhetaan sitten rakeiksi ja jatkojalostetaan lelujen raaka-aineeksi. Tämä raaka-aine värjätään turvallisilla ja mineraalipohjaisilla väreillä.

Lasten leluissa tuotteiden turvallisuus onkin kaikkein tärkeintä, ja Green Toys varmistaa sen vaiheittaisella tuotetestauksella läpi koko valmistusprosessin.

Myös tuotteiden pakkaukset ovat kierrätyskartonkia ja niiden tekstit ja kuvat on painettu luonnosta saatavista ainesosista esim. mustikasta.

Hinta:12.90 €15.90 €

Lisätiedot

Materiaali: kierrätettyä elintarvikemuovia
Ikäsuositus: +0 v

Suosittelemme myös

GT Palikkapallo

SPSA-1036_1_NEW_1.jpg&width=140&height=250
Green Toys® Shape shorter on värikäs ja siinä eri muotoiset palikat pitää saada oikeasta kolosta läpi palloon. Pallo on toiselta puolen vaaleansininen. Ikäsuositus 6kk+
Green Toys -lelut on valmistettu jämäkästä kierrätysmuovista, joka kestää hyvin myös ulkoleikeissä. Muovi syntyy kierrätetyistä maitopulloista..
Hinta: 18.90 €23.90 €

Roly Sophie the Giraffe

roly_poly_zirafa_sophie.jpg&width=140&height=250
Roly-Poly Sophie heilurilelu helisee vienosti heiluessaan puolelta toiselle. Saa vauvan iloisena tavoittelemaan nauravaa kirahvia.
Sophie la girafe -tuotteet ovat vauvojen rakastamia 100 % luonnonmukaisia leluja ja turvallinen lahja jo vastasyntyneellekin. Sophie on todellinen luomulelu ja aktivoi myös..
Hinta: 26.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »